Claus Brodal, Kasserer

Da jeg selv er vokset op i et hjem med hund, var det kun et naturligt valg at få egen hund, da vi flyttede i eget hus. Selv om vi i mit barndomshjem kun havde gravhund, så har jeg altid beundret Collien.
Min første hund var dog en Shetland Sheepdog, men der gik ikke lang tid, før vi besluttede os for at købe endnu en hund. Og da Rikke altid havde ønsket sig en collie, købte vi en dejlig tæve i Sverige, hvilket jeg aldrig har fortrudt. Hendes hengivne og opmærksomme væsen overgik alt jeg havde forestillet mig om racen. Siden da har jeg gennemgået basiskurset og fået kennelmærke sammen med Rikke i 2009.

Vi har allerede fra starten været aktive i Kreds 3 med træning af forskellig art og i 2011 (til 2013) blev jeg så valgt ind i DKK Kreds 3’s bestyrelse. Da jeg siden hen fik muligheden for at blive valgt ind i Collie klubbens bestyrelse, valgte jeg at gøre dette. Her har jeg været siden 2015, hvor jeg nu bestrider posten som kasserer. Det er en tung og udfordrende post, hvilken jeg gør mit bedste for at udføre.

I dag kan jeg ikke forstille mig et hjem uden en collie. Dens loyale hengivenhed og opmærksomme natur kombineret med dens elegante og smukke fremtoning, gør den efter min mening til verdens bedste familiehund.